FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
22 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

BALI Blucher Espadrilles

14,00 € /par cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
24 par
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Španija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 8 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Blucher ženske espadrille s platformo izdihanega pristnega juta in naravnega esparta, ki ga ročno seje s tropskim cvetličnim vzorcem v modrih in belih tonih noč. Ekskluzivna oblikovalska omejena izdaja, ki ustreza vaši obleki, urbani ali plaži Ibiza. Kot nalašč za obutev s kavbojkami, krila, hlače ali kratke hlače. Udobne espadrille ročno izdelane od usposobljenih esparto obrtnikov v Španiji.

Avtentične sandale, espadrilles blucher Ženske Esparto soled platforma ali visoko kakovostna juta. Izreden dizajn, ki ga navdihuje listnato in bujno tropsko rastlinje otoka Bali v Indoneziji. Tisk, natisnjena z ekološkimi tisk, ki so okolju prijazna.

Jute espadrilles kot nalašč za kombinacijo s svojim videzom urbano, državo ali plažo. Popolnoma se je ujemal z oblačili, kavbojkami, hlačami, krilom ali kratkimi hlačami, oblekami in še bolj priložnostnim rezom.

Vaše udobje in oblačila mesto, naredite te espadrilles jute, popolni potovalni spremljevalci to poletje počitnice. Eleganten in brezčasni dizajn, ki ga navdihuje bujna divjina indonezijskega otoka Bali. Idealno za poletje, pomlad in jesen, in če imate srečo, da živite na toplem mestu, jih lahko nosite celo leto.

Sandali Bali so vsestranski, lahko jih kombiniramo s skoraj vsakim videzom ali trendom. Uživajte v čudovitih vožnjah s kolesi po podeželju ali mestu, ki šimirajo te pristne naravne esparto espadrille.


Priponke
Prejmi datoteko dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Prejmi datoteko dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.