FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
21 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Kompaktni in lahki hitri sušilec
9,5 cm ultra kratko ohišje / 20 m/s super velik pretok zraka / 50 milijonov negativnih ionov / 57°C pametno uravnavanje temperature
Udobno za držo, lahko in priročno za potovanja
Inovativna struktura prihaja z ultra kratkim ohišjem, ne dlje kot palička šminke, kar omogoča udoben oprijem. Preprosto ga prinesite s seboj med potovanjem za dodatno zagotovilo.

Dolžina šminke*
Lahko telo

Turbofan rezila za proizvodnjo močnega in stabilnega pretoka zraka
Črpanje iz delovnega načela motorjev za turbine zrakoplovov, edinstvena zasnova z ukrivljenimi rezili in zračno vtičnico zmanjšuje izgube moči vetra in učinkovito izboljšuje hitrost zraka. Motor z visokim delovanjem proizvaja močan pretok zraka, ki hitro izhlapeva vlago, ne da bi za to potrebno visoke temperature.

20 m/s m/s - velik pretok zraka*
7 rezila - Rezila v obliki krila

Udobna temperatura za zaščito las
Temperatura se zazna 60-krat na sekundo in rezultat se neposredno pošlje mikroprocesorju, da prilagodi temperaturo zraka v realnem času in poskrbi, da temperatura ostane stabilna pri 57 °C. Znanstvena kontrola temperature preprečuje poškodbe las in pomaga vaši lasje ohraniti njegovo zdravo striže.
Preberite od L'Oréal Arts Ambassador o pravilnem načinu sušenje las
Jason je dejal: "Premikanje sušilca za lase navzdol, medtem ko sušenje naredi za gladke lase in povzroča manj poškodb las. Držite razdaljo najmanj 10 cm med zračno vtičnico in lasmi. Poleti je priporočena temperatura 57 °C, kar bolje ščiti lase."
JASON CUI, L'Oréal Arts Ambassador, nekdanji glavni stilist Hermès, LV in Dior Fashion Shows na Kitajskem in uradni stilist Harper's Bazaar.
Hitro posušite, ne da bi omašili lase in pustite za delo občutek osvežitve
Sušilniki las ne morejo doseči hitrosti sušenja 6,1 g/min*. Močan pretok zraka omogoča hitro izhlapevanje vlage, kar zmanjšuje čas, ki ga porabite za sušenje las, bodisi zgodaj zjutraj ali pred spanjem.

Zgodnja jutra - Zmanjšuje čas, ki ga porabi za sušenje las in vam privošči osvežilno jutro
Pred spanjem - Hitro posušite in zaščitite lase za dober spanec

Bolj gladki in svetleči lasje
Vgrajen ionov generator lahko sprosti kar 50 milijonov negativnih ionov v svojem močnem pretoku zraka, ki zmanjšuje statično elektriko, preprečuje skodranost, splošči lasne cuticles in daje lasem lustrous sijaj. Prav tako si privošči hitro in nežno suho za izboljšanje zdravja vaših las.

50 milijonov negativnih ionov*
Sploščen lase cuticles
Nevtralizira statično elektriko

Več nadzora nad tem, kako sušite lase Shranite nastavitve temperature za več priročnosti
Omogoča prosto preklapljanje med vročim in hladnim zrakom ter boljše upravljanje hitrosti zraka. Preprosto potisnite in pritisnite, da začnete, in izberite med tremi temperaturnimi nastavitvami za gladek in udoben pretok zraka. Uporabljena temperatura bo samodejno shranjena in omogočena ob naslednji uporabi.
Oprijem vam daje udoben občutek dotika
UV premaz je odporen na umazanijo in ima mehek dotik, kar vam daje udoben oprijem.
Zmanjšan hrup med sušenjem las
Med prenosom se zmanjša odpornost na pretok zraka, da se hrup učinkovito nadzoruje. Z mehkšim zvokom in močnejšim pretokom zraka imate lahko z družino prijetnejšo izkušnjo sušenja las.
Večkratna zaščita pred sevanjem za okrepljeno varnost
NTC zazna temperaturo odhodnega zraka v realnem času. Izbrani elementi visoke natančnosti lahko samodejno sprožijo zaščito pred sevanjem in izključijo napajanje v primeru prevelikih temperatur. V skrajnih primerih se bo sprožila zaščita varovalk, da se zagotovi varnost.

Zaznavanje temperature NTC
Zaščita pred sevanjem
Zaščita pred varovalkami

Izčiščeni detajli, izmišIjoč dizajn

360° dvoslojna protipeklina šoba - Varno in hitro styling
Viseči kavelj - enostavno storable
Ergonomski ročaj - Udoben oprijem
Okrepljen napajalni kabel - Izolira toploto in prenese visoke temperature

*Dolžina šminke: Dolžina ohišja je enaka palici šminke (Dior Lip Tattoo). *20 m/s velik pretok zraka: največja hitrost zraka pod močnim, hladnim zračnim načinom, merjena pri nazivni napetosti, z razdaljo 10 cm med zračnim izhodom vzorčenega izdelka in dotok zraka preskusne naprave. *57°C pametna kontrola temperature: razlika v temperaturi je bila ±8 °C, ko je bil vzorčni izdelek testiran pri različnih temperaturah okolja in različnih hitrostih zraka z uporabo standardne naprave za preskušanje temperature 53 toèk, S temperaturom okoline za testiranje podesjenim na 15°C/20°C/25°C/30°C, hitrost zraka podešna pri močni/meki pod 57°C konstantne temperature, a senzor temperature je 10 cm od zračne utičnice. *Hitrost sušenja 6,1 g/min: Vrednost je bila izmerjena pri temperaturi 24,3 °C in vlažnosti 52%RH, pri tem pa je bil izdelek nastavljen na visok pretok zraka in način vročega zraka ter preskusna krpo, ki je bila na 10 cm od izhoda iz zraka za proizvodnjo vzorca



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.